Buiter Beton

Tuininrichting

Tuininrichting

De tuininrichting wordt tegenwoordig ook nog wel eens de finishing touch genoemd. Deze elementen maken uw tuin sfeervoller, mooier en zorgen voor een creatief uiterlijk. Van Gardeco tuinhaarden tot waterornamenten Buiter Beton beschikt over al deze sfeerelementen!

Bent u op zoek naar een warmte element in uw tuin waardoor u tot laat in de avond kunt genieten van uw tuin? Dan zijn de Gardeco tuinhaarden precies datgene wat u zoekt! Behalve tuinhaarden beschikt Buiter Beton ook over andere sfeerelementen zoals de In-Lite verlichting, en de polyester plantenbakken.

Dankzij de In-Lite verlichting bepaalt u wat er verlicht moet worden in uw tuin en de opvallende Polyester plantenbakken zorgen ervoor dat uw tuin een geweldige uitstraling krijgt. Andere sfeerelementen zijn de waterornamenten die dankzij het mooie stromende water zorgen voor een rustgevende tuin. Tot slot sluiten de oudhollandse accessoires perfect aan op de oudhollandse tegels in uw tuin. Voor meer info kunt u terecht bij de verkoop afdeling.

>