Buiter Beton

Natuursteen

U houdt van robuuste tuinen, met natuursteen geeft u uw tuin een extra krachtige uitstraling. Wij bieden u een uitgebreid assortiment rotsen en brokken, natuursteen tegels en grind. Ideaal als decoratief element in uw tuin maar ook zeer geschikt om bijvoorbeeld hoogteverschillen mee te creëren. Of u nu een trendy of juist een authentiek en natuurlijke tuin hebt, bij ons vindt u altijd natuursteen tegels in de juiste vorm, het geschikte formaat en met precies de goede kleur.

Onze natuursteen categorie staat vooral bekend vanwege de grote variatie in soorten en maten. Bent u op zoek naar tegels dan kunt u beter naar de kop natuursteen tegels gaan. Maar voor de opvulling van uw tuin kunt u terecht bij siergrind, split en brokjes, dit is namelijk ideaal geschikt als opvulling. Verder kunt u ook nog kiezen uit een ruim assortiment flagstones, die ervoor zorgen dat uw tuin een kunstmatig verouderde look creëert.

Met rotsen en brokken kunt u zelf bepalen hoe u uw schanskorven wilt vullen. Kortom bij Buiter Beton zit u altijd goed! Als u vragen hebt over het leggen van de tegels dan kunt u het beste kijken onder on het kopje verwerking. Voor overige vragen verwijs ik u door naar de verkoopafdeling.

Weergave
1
1
>