binnen en buiten
tuin

De Binnen-Buitentuin: Buiten koken en leven in een buiteninterieur! Wat is er heerlijker dan uw zelf verbouwde groenten verwerken in lekkere gerechten en koken voor uw familie en vrienden? Gebruik eetbare bloemen en fruit uit uw tuin in lekkere salades en maak uw vleesgerechten op smaak met vers geplukte kruiden, want dat kan allemaal in de Binnen-Buitentuin!

De Binnen-Buitentuin is voorzien van een riante buitenkeuken, die naar eigen inzicht is in te richten met een barbecue of compleet fornuis op gas of hout.

 

Op warme dagen zoekt u de schaduw op een beschut eetterras onder de begroeide pergola, gemaakt van eikenhout van Woodvision. Uitbuiken doet u natuurlijk in de loungehoek op een op maat gemaakte loungebank of lekker loom in een hangmat.

Met de wit gestucte, verhoogde borders, de witte keukenwand en de sfeervolle VTwonen buitentegels waant u zich helemaal in de mediterraan! Creëer uw eigen sfeer met de mix&match dessins.

Wordt het buiten wat frisser, dan zet u het feestje tot in de late uurtjes voor dankzij Inlite verlichting, in de Aluxe wintertuin. Zo haalt u buiten naar binnen!

producten

patroontegels

u elementen

keramische tegels

ACO EasyGarden Slimline goot element met aluminium rooster 2

afwateringssysteem

Dieptetuin

Ecotuin

vijvertuin