Buiter Beton

Siersteen en Siergrind

Siersteen en Siergrind

Brengt variatie aan in uw tuin door middel van het gebruik van siersteen en siergrind! Het gebruik van sierstenen, siergrind en rotsen brokken brengt een legio aan voordelen met zich mee! Ten eerste hebben deze sfeermakers de beschikking over veel functionele aspecten, zijn ze stijlvol en kunnen de rotsen en brokken gemakkelijk hoogteverschillen opvangen.

Hieronder worden de voordelen nader toegelicht en aangevuld met feiten

 • Drainerende laag:
  Na een hevige regenbui kan het water gemakkelijk wegstromen. Hierdoor ontstaan er geen verdere plassen in uw tuin en blijft uw grond vruchtbaar.
 • De keuze is reuze
  Dankzij de ruime keuze aan sierstenen en andere grindsoorten kunt u eindeloos variëren, creëren en innoveren. Verder zijn de sierstenen verkrijgbaar in verschillende maten en natuurlijk verschillende kleuren.
 • Onderhoudsarm
  Na de aanleg van grind bent u verzekerd van weinig onderhoud. U hoeft het grind slechts alleen af en toe te harken
 • Combinatiemogelijkheden
  De sierstenen en siergrind passen werkelijk waar bij elke tegelsoort. Van keramische tot betontegels, de sierstenen passen zich wel aan! Behalve de vele combinatiemogelijkheden zijn ze ook nog eens echte sfeermakers en brengen ze de positieve ambiance terug in u w tuin!

Dankzij het gebruik van sierstenen en siergrind gaat uw tuin weer stralen! Uw droomtuin wordt in de realiteit toegepast.

>